Incarca... Va rugam asteptati...
Bine ai venit!Intra in cont
 
 

Sponsori Raliu 2013

Postat pe 2 Apr 2013 @ 11:57 AM

Gamamag.ro a devenit partener la raliu cu Echipajul Răzvan Trişnevschi-Traian Codruţ Arsenescu pilotand un Mitsubishi EVO 9

Pentru ultimile două probe ale raliului Răzvan şi Codruţ au ales să schimbe anvelopele de iarnă cu un set de gume mixte iar în cea de-a treia trecere pe „Pârâul Rece” timpul înregistrat a fost mai bun cu 3 secunde. Poiana la vale în lungime de 9 km a fost ultima piatră de încercare pentru echipajele înscrise în confruntarea braşoveană. Razvan şi Codruţ ocupă pe ultima specială poziţia a doisprezecea în clasamentul probei reuşind în final să urce până pe poziţia a 4-a a clasamentului Clasei 3 la o diferenţă de peste un minut şi jumătate faţă de ocupantul poziţiei a cincea.

„Este un rezultat excelent pe care l-am obţinut datorită tuturor celor ce ne-au fost alături. Mulţumesc echipei mele tehnice pentru efortul fantastic pe care l-a făcut, lui Cătălin Cismaru pentru stopul pe care ni l-a împrumutat şi nu în ultimul rând partenerilor noştri: Divinol, Wix Filters, GamaMag.ro şi Adely Service.”

Următoarea etapă a CNRD va avea loc la Timişoara în perioada 12-13 aprilie 2013.

Mai multe detalii puteti gasii la urmatoarele link-uri:

http://www.lalimita.ro/ro/_/autosport/raliuri/Un_rezultat_excelent_la_Brasov/?pic=0

http://www.stirilezilei.net/razvan-trisnevschi-traian-codrut-arsenescu-rezultat-excelent-la-brasov/