UA-49851130-1
  Incarca... Va rugam asteptati...
Bine ai venit!Intra in cont
 
 

Newsletter


Dealeri

GamaMag.ro lucreaza cu dealeri din toata tara si din europa (Grecia, Bulgaria).

Pentru a deveni dealeri GamaMag.ro conditia este de a avea facute sau a face comenzi pentru minim 5 produse in valoare de minim 900 lei si sa ne contactati, automat veti deveni dealeri categoria 1. La comenzi ulterioare de peste 3000 lei veti devenii dealeri categoria 2. Va rugam sa ne contactati de cate ori vedeti ca treceti pragul afisat pentru a va schimba categoria din care faceti parte. Ne puteti contacta prin formularul aflat in aceasta pagina sau prin e-mail la office@gamaeurogrup.ro

Dupa ce veti devenii dealeri este de ajuns sa intrati pe site-ul nostru si sa va logati, automat va vor fi afisate preturile de dealeri cu discountul aferent. Dealerii care beneficiaza de transport gratuit sunt cei care se afla in zonele afisate pe harta de mai jos.

Zona de culoare verde are transportul gratuit si este facut zilnic inclusiv sambata. Masina pleaca cu comenzile din sediul GamaMag.ro la ora 11:00. Comenzile livrate cu aceasta trebuie facute pana la maxim ora 10:00 pentru a fi sigur ca primiti comanda in timp cat mai scurt va rugam faceti comenzile pe site nu telefonic.

cartiere1-preview.jpg


   Nume complet:
*  Email:
   Nume companie:
   Telefon:
   Numar comanda:
   Numar RMA:
*  Detalii:
*  Cod de securitate:

Va rugam sa introduceti codul de securitate.

img